Publicerad den

Nytt utseende i butiken

Idag har jag gjort lite förändringar i utseendet på butiken. För att slippa ha så många menyer i vänsterkanten har jag nu flyttat in många av dem under huvudmenyn. Letar man t ex efter olika garntyper klickar man på den lilla pilen jämte Garn i huvudmenyn längst upp. Söker man efter Tillbehör, Mönster och färdiga alster så hittar man dem under Övrigt.
Jag tycker själv att det ger ett renare och trevligare utseende. Hoppas att ni håller med mig. 🙂

Sen har jag lagt till produkttaggar längst ner i vänstermenyn. Där hittar ni de vanligaste taggarna. Jag är långt i från klar med taggningen och kommer att fylla på efterhand som jag hinner. Klicka på en länk och testa vad du får fram. Har du något sökord du skulle vilja att jag lägger till i framtiden så säg gärna till. Jag har inte tänkt lägga till de ord som redan finns under kategorier då de redan är sökbara.

Klickar man på bilden längst upp så kommer man till startsidan där alla garner, tillbehör och mönster finns.