Om Underbart garn

Underbart garn i Kalmar är ett nystartat litet hobbyföretag som är under utveckling och ägs av mig, Helen Schulz. Jag tar endast hem de garner som jag själva älskar! Jag använder virkning och stickning som avkoppling/terapi. Varje dag försöker jag hitta en listen stund till mig favoritsysselsättning virkningen. Det kan vara på fikat på jobbet, på bussen eller framför teven på kvällen. När tid finns tillverkar jag mina egna mönster som jag även kommer att lägga ut till försäljning här i webbshoppen. En del av det jag tillverkar kommer även att gå att köpas här i webbutiken framöver.

Integritetspolicy

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med vilka uppgifter vi samlar in och sparar om dig.

Information som vi sparar

Namn, e-postadress, kontaktuppgifter och köphistorik.

Hur används uppgifterna

Vi använder uppgifterna vid beställningar i vår webbutik, vid specialbeställningar och i vår bokföring.

Vi kommer inte sälja eller dela dina uppgifter till andra företag.

Vi kommer inte att använda de e-postadresser som angetts på vår hemsida för att skicka reklam eller annan e-postkommunikation.