Om Underbart garn

Underbart garn i Kalmar är ett litet hobbyföretag som ägs av mig, Helen Schulz. Jag tar endast hem de garner och tillbehör som jag själva älskar och tycker verkar spännande! Senaste månaderna har jag även upptäckt hur roligt det är att färga garn själv och mina handfärgade garner hittar ni i butiken under Leverantörer och Underbart garns design.

Själv använder jag virkning och stickning som avkoppling/terapi. Varje dag försöker jag hitta en listen stund till mig favoritsysselsättning. Det kan vara på fikat på jobbet, på bussen eller framför teven på kvällen. När tid finns tillverkar jag mina egna mönster som jag lägger ut till försäljning här i webbutiken. Ibland använder jag dem som CAL (Crochet a long) i gruppen Underbart garn på Facebook. En del av det jag tillverkar kan också köpas här i webbshoppen.

Adress:
Underbart garn i Kalmar
Kung Rings gränd 9
393 63 Kalmar

info@underbartgarn.com

Swish nr:
1233 8193 49

Bankgirobetalningar:
5111-3736

Godkänd för F-skatt.

Underbartgarns logotyp

👋 Hej och välkommen!

Registrera dig gärna för att ta del av vårt nyhetsbrev.

Kom ihåg att godkänna prenumerationen genom att klicka på "Jag bekräftar min prenumeration" i meddelandet som skickas till din e-post.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.