Specialbeställningar

Om den längd eller färgen du vill ha inte finns hemma går det för det mesta att göra en specialbeställning.

För att göra en specialbeställning behöver du fylla i nedanstående beställningsformulär. Det tar ca 4 veckor innan vi får hem din specialbeställning eftersom nystanet tillverkas efter att jag lagt beställningen. Beroende på hur många beställningar jag får in till respektive leverantör kan det ta kortare eller längre tid att få hem nystanet. När beställningen har kommit hit får du ett mail med faktura från info@underbartgarn.com. Håll koll på din inbox och din skräppostmapp då mailen ibland hamnar där.

Vill du göra ett nystan i en egen färgkombination så gör du på samma sätt som ovan men där du skriver in garnnamnet fyller du istället i färgerna du vill ha på ditt nystan med början från mitten av nystanet.  De kommer att läggas upp här också framöver. Det är viktigt att du är medveten om att färgerna kanske inte alltid överensstämmer helt med verkligheten. De ser olika ut på olika skärmar och vissa av färgerna är svåra att fotografera. Bilderna är tagna av leverantörerna. Om färgerna du valt finns hos alla leverantörerna så skickar jag din beställning till den leverantör som jag skickar nästa beställning till så att det går så fort som möjligt för dig att få hem ditt nystan.

Färger som går att välja på hos GeWolltes.

Tänk på att om du gör en specialbeställning så är det inte någon bytesrätt på nystanet!

Beställningsformulär

Längder som oftast går att beställa i de flesta färgkombinationerna:

500 meter ( max 4 färger)
700 meter (max 5 färger)
800 meter (max 6 färger)
1000 meter (max 7 färger)
1200 meter (max 8 färger)
1500 meter (max 10 färger)
2000 meter (max 14 färger) Har du beställt glittertråd i nystanet bör du börja utifrån.

Vill du göra en kombinations om är längre än 2000 meter är det bättre att dela upp det i 2 nystan eftersom tråden annars viras väldigt tight och ett stort nystan blir svårare att hantera. Skriv i din beställning om du vill dela upp det i två delar eller inte. Effekten blir samma oavsett om man delar upp det eller har ett stort nystan.

Underbartgarns logotyp

👋 Hej och välkommen!

Registrera dig gärna för att ta del av vårt nyhetsbrev.

Kom ihåg att godkänna prenumerationen genom att klicka på "Jag bekräftar min prenumeration" i meddelandet som skickas till din e-post.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.