Specialbeställningar

Om den längd du vill ha inte finns hemma går det för det mesta att göra en specialbeställning. För att göra en specialbeställning behöver du fylla i nedanstående beställningsformulär. Det tar ca 4 veckor innan vi får hem din specialbeställning eftersom nystanet tillverkas efter att jag lagt beställningen. Beroende på hur mycket leverantören har att göra så kan det ta kortare eller längre tid att få hem nystanet. När beställningen har kommit får du ett mail från oss om att ditt garn har kommit. Håll koll på din inbox och din skräppostmapp då mailen ibland hamnar där. När det gäller garn från de övriga leverantörerna så kan det ta lite längre tid då jag inte har så många beställningar till dem.

Vill du göra ett nystan i en egen färgkombination så gör du på samma sätt som ovan men där du skriver in garnnamnet fyller du istället i färgerna du vill ha på ditt nystan med början från mitten av nystanet. De olika färgerna som finns hos GeWolltes hittar du i Facebook-gruppen Underbart garn. De kommer att läggas upp här också framöver. Det är viktigt att du är medveten om att färgerna kanske inte alltid överensstämmer helt med verkligheten. De ser olika ut på olika skärmar och vissa av färgerna är svåra att fotografera. Bilderna är tagna av leverantörerna. Om färgerna du valt finns hos alla leverantörerna så skickar jag din beställning till den leverantör som jag skickar nästa beställning till så att det går så fort som möjligt för dig att få hem ditt nystan.

Det finns cake-garn i färger som jag inte har i mitt sortiment just nu men som ändå går att beställa. Dessa kan du titta på genom att gå till sidan Färger som inte finns hemma men som ev går att beställa.

Flera av mina kunder har gjort egna färgkombinationer. De som är beställda från GeWolltes kan  man efterbeställa genom att skriva upp numret på färgerna. Ta gärna en titt på kundernas specialbeställningar. Kanske är det en färgkombination du också gillar!

Tänk på att om du gör en specialbeställning så är det inte någon bytesrätt på nystanet!

Beställningsformulär

Längder som oftast går att beställa i de flesta färgkombinationerna:

Bomull/Akryl

500 meter
650 meter (GeWolltes)
750 meter
1000 meter
1200 meter
1500 meter
2000 meter (har du beställt glittertråd i nystanet bör du börja utifrån)
2500 meter (har du beställt glittertråd i nystanet bör du börja utifrån)
3000 meter (Du måste börja på nystanet utifrån)
3500 meter (Du måste börja på nystanet utifrån)
4000 meter (Du måste börja på nystanet utifrån)
4500 meter (Du måste börja på nystanet utifrån)
5000 meter (Du måste börja på nystanet utifrån)

Merino

500 meter
700 meter
800 meter
1000 meter
1200 meter
1500 meter
2000 meter

Mako Bomull
500 meter
700 meter
800 meter
1000 meter
1200 meter
1500 meter
2000 meter