Köpvillkor

 • Beställningar

  För närvarande är det endast möjligt att beställa inom Sverige. We do not ship outside of Sweden!

  Innan köp kan genomföras hos Underbart garn måste de allmänna villkoren godkännas. I och med att köp genomförs, godkänns de allmänna villkoren i sin helhet. Avtal om köp ingås i samband med att vi bekräftar beställningen genom en orderbekräftelse via e-post. Beställning är endast möjlig via webbshopen. Alla priser på hemsidan är angivna inklusive moms och i svenska kronor. Frakt och eventuella betalningsavgifter anges separat. Underbart garn i Kalmar reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning, tekniska fel (rabattsystem m.m.) eventuella tryck- eller faktafel som kan finnas i vår webbshop eller annonser. Vissa produktbilder i vår webbshop skall ses som illustrationer, vilket innebär att produktens verkliga utseende eller färg kan skilja sig mot det illustrerade. Är du osäker på något innan beställning, hör gärna av dig till oss.

 • Frakt

  Som standard skickar vi med PostNords “Varubrev” för att paketet ska vara spårbart. Om du endast handlar något litet tillbehör kan frakten vara något lägre. Vi har snabba leveranser men reserverar oss för försenad leveranstid om PostNords “Varubrev” är ur funktion och vi kan inte påverka leveranstiden efter det att vi har lämnat över försändelsen till fraktbolaget. Ej uthämtade varor återsändes till Underbart garn i Kalmar och beställaren debiteras 200 kronor. Frakten är en tjänst som ska hållas skild från varan. Du har därför som utgångspunkt inte rätt att återfå pengarna för ursprungsfrakten, men däremot för varan i sig om du inte vill ha den

  Önskar du hämta din beställning vid vårt lager i Kalmar (Kung Rings gränd 9) så kan du skriva detta i ordernoteringsfältet vid din beställning och välja Hämta själv under fraktalternativ. Vi har inga öppettider utan hämtning sker enligt överenskommelse.

 • Ångerrätt

  Vid köp av produkter i Underbart garn i Kalmars webbshop gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. En förutsättning är dock att varan returneras hel och oanvänd i sin originalförpackning. Frakten är en tjänst som ska hållas skild från varan. Kunden har därför som utgångspunkt inte rätt att återfå pengarna för ursprungsfrakten, men däremot för varan i sig om kunden inte vill ha den. Kunden bekostar själv returportot och står även för transportrisken. När vi fått tillbaka varan görs en återbetalning. För att vi ska kunna hantera din retur på bästa sätt, meddela Underbart garn via e-post att ni kommer att returnera en vara samt vilket ordernummer returen gäller. Ångerrätten gäller ej specialbeställda varor.

 • Transportskador

  Om ni skulle få ett transportskadat paket så ska ni i första hand anmäla detta till PostNord som sköter leveranserna.

 • Leveranser

  Om en försändelse aldrig kommer fram till leveransadressen skall detta reklameras till Underbart garn snarast möjligast. Vi reklamerar då omgående till PostNord men inga övriga åtgärder görs förrän minst 14 dagar passerat från förväntat leveransdatum, orsaken är att leveranser ibland blir fördröjda hos fraktbolaget men blir senare levererade. Om det i PostNords system står att paketet är levererat till adressen kan vi tyvärr inte stå för kostnaden om paketet försvinner.

 • Reklamation

  Om varan har något fel gör du en reklamation så snart som möjligt, dock senast inom 2 månader efter att felet upptäckts. Kontakta oss via e-post, beskriv felet eller skadan så utförligt som möjligt och bifoga bilder tillsammans med ordernummer. Detta för att vi ska kunna bedöma felet så bra som möjligt. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig enligt gällande konsumentlagstiftning.

 • Copyright

  Använd gärna våra bilder i sociala medier men tänk på att länka till vår webbshop eller tagga #underbartgarnikalmar. Material hämtat från vår sida får ej användas på ett sätt som kan vilseleda konsumenter eller skada Underbart garn i Kalmar, eller någon av våra leverantörers, anseende eller verksamhet.