Adventsöverraskning 2023 – Cake-nystan från GeWolltes som överraskning!

HUR FUNKAR DET?

Nedan ser du 12 bilder som var och en representerar ett cake-nystan. Är det någon/några färger du inte skulle vilja ha som nystan? Fundera på hur många nystan du vill ha. Du kan välja 1- 12 stycken. Hur många du vill ha är helt upp till dig men många väljer 5-6 stycken.

HUR BESTÄLLER JAG?

Du beställer via beställningsformuläret under Specialbeställningar på underbartgarn.com! (se länk nedan)

Du skriver att det är Adventsöverraskning du vill ha, hur många nystan du vill ha, nummer på de nystan du inte vill ha. T ex: Jag vill ha 5 nystan (4 nystan till adventssöndagarna och en till julafton) men jag vill inte ha färg nummer 3. Då vet vi vilken färg du inte vill ha och så väljer GeWolltes ut 5 nystan av de andra färgerna. (Vilka av de andra 11 färgerna du får i dina paket blir en överraskning.)

Du behöver också skriva hur långa nystan du vill ha och om du vill ha glitter på några nystan(minsta längd står på bilderna) och du behöver även skriva om du vill ha 3- eller 4-trådigt garn. T ex: 3-trådigt 3 x 1200 meter och 2 x 1000 meter. 2 ska vara med glitter.

Viktigt! Skriv alltså endast siffrorna på de färger du inte tycker om så vi kan utesluta dem. Resten blir en överraskning.

Nystanen kommer att vara inslagna när du får dem.

VAD KOSTAR DET??

Exempelpris: 1 nystan på 1000 m 3-trådig kostar 260 kr + frakt och 1000 meter 4-trådig kostar 350 kr + frakt. Flera nystan innehåller specialfärger men specialfärgerna debiteras inte extra i denna kampanj. Glitter kostar 20 kr extra/nystan.

VILKET DATUM ÄR SISTA BESTÄLLNINGSDAG?

Du kan beställa fram till den 15 oktober men du kan beställa redan nu. Då ska paketen hinna hit i tid för första advent. Jag kommer att skicka beställningarna efterhand som de kommer in så att GeWolltes inte får alla beställningar på en gång. När paketen kommer hit skickar jag ut en faktura till e-postadressen du angivit i beställningen. Observera att betalning ska ha inkommit innan paketen skickas till dig.

KOMMER DU KUNNA LÅTA BLIR ATT ÖPPNA PAKETEN I FÖRVÄG?

Ja, du det måste du!! Vi vill ju inte förstöra nöjet för andra som beställt adventsöverraskning. Dessa Cake-nystan är dessutom precis som föregående år pudrade med magiskt damm och de smälter till aska om de träffas av ljus före advent så var försiktig! 😉
Specialbeställningar – Underbart garn

Underbartgarns logotyp

👋 Hej och välkommen!

Registrera dig gärna för att ta del av vårt nyhetsbrev.

Kom ihåg att godkänna prenumerationen genom att klicka på "Jag bekräftar min prenumeration" i meddelandet som skickas till din e-post.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.