Adventsöverraskning 2022 – Cake-nystan från GeWolltes som överraskning!

HUR FUNKAR DET?

Här nedan ser du 9 bilder som var och en representerar ett cake-nystan. Titta på bilderna och se om det är någon/några färger du inte skulle vilja ha som nystan. Fundera på hur många nystan du vill ha. Du kan välja från 1 till 9 stycken. Hur många du vill ha är helt upp till dig men många väljer 5-6 stycken.

HUR BESTÄLLER JAG?

Du beställer precis som vid vanliga specialbeställningar via beställningsformuläret under Specialbeställningar här på underbartgarn.com! (Länk finns längst ner i detta inlägg)

Du skriver att det är Adventsöverraskning du vill ha, om det är någon färgkombination du inte gillar och hur många nystan du vill ha. T e x: Jag vill ha 5 nystan (4 nystan till adventssöndagarna och en till julafton) men jag vill inte ha färg nummer 3. Då vet vi vilken färg du inte vill ha och så väljer GeWolltes ut 5 nystan av de andra färgerna. (Vilka av de andra 8 färgerna du får i dina paket blir en överraskning.)

Du behöver också skriva hur långa nystan du vill ha och om du vill ha glitter på några nystan(du kan välja på 700 m, 800 m, 1000 m, 1200 m eller 1500 m) och du behöver även skriva om du vill ha 3- eller 4-trådigt garn. T ex: 3-trådigt 3 x 1200 meter och 2 x 1000 meter. 2 ska vara med glitter.

Viktigt! Skriv alltså endast siffrorna på de färger du inte tycker om så vi kan utesluta dem. Resten blir en överraskning.

Nystanen kommer att vara inslagna när du får dem.

VAD KOSTAR DET??

Exempelpris: 1000 m 3-trådig kostar 250 kr + frakt och 1000 meter 4-trådig kostar 330 kr + frakt. Flera nystan innehåller specialfärger men specialfärgerna debiteras inte extra i denna kampanj. Glitter kostar 10 kr extra/nystan.

VILKET DATUM ÄR SISTA BESTÄLLNINGSDAG?

Du kan beställa fram till den 15 oktober. Då ska paketen hinna hit i tid för första advent. Jag kommer att skicka beställningarna efterhand som de kommer in så att GeWolltes inte får alla beställningar på en gång.

KOMMER DU KUNNA LÅTA BLIR ATT ÖPPNA PAKETEN I FÖRVÄG?

Ja, du det måste du!! Dessa Cake-nystan är precis som föregående år pudrade med magiskt damm och de smälter till aska om de träffas av ljus före advent så var försiktig!

Fyll i beställningsformuläret på sidan Specialbeställningar här i butiken.

close
Underbartgarns logotyp

👋 Hej och välkommen!

Registrera dig gärna för att ta del av vårt nyhetsbrev.

Kom ihåg att godkänna prenumerationen genom att klicka på "Jag bekräftar min prenumeration" i meddelandet som skickas till din e-post.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.